Britney Spears kielsi alkoholin kiertueeltaan – taustatanssijoille tehdään huumetestejä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Britney Spears on omaksunut terveelliset elämäntavat aloitettuaan seurustelun iranilaisen personal trainerin ja fitnessmalli Sam Ashgarin kanssa. Britney Spears yrittää ilmeisesti saada lasta rakkaansa kanssa, ja vaatii myös kaikilta ympärillään olevilta terveellisiä elämäntapoja.

NAUGHTY Gossip -sivusto kertoo Britney Spearsin kieltäneen kaiken alkoholin ja juhlinnan hänen läheltään kiertueen aikana. Nainen on muun muassa vaatinut, että alkoholi poistetaan kaikista hänen majoittamista hotelleista ja epämääräisiä ihmisiä ei päästetä hänen lähelleen. Hän kieltää juhlimisen myös kiertueen työntekijöiltä.

Armeijatyylinen meininki pakottaa kaikki kiertuetyöntekijät noudattamaan Britney Spearsin tiimin antamia ohjeistuksia. Taustatanssijoille ja muulle kiertuehenkilökunnalle tehdään huumetestejä säännöllisesti. Britney Spearsilla on kaksi lasta.

Gearing up for summer!!! ⭐️🎀⭐️

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on