Pamela Anderson on upea ilmestys pikkutuhmissa alusvaatteissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aikuisten pikkutuhmia alusasuja valmistava Coco de Mer on ottanut mallikseen kuuluisan Playboy-malli ja Baywatch-tähti Pamela Andersonin. Alusvaatekuvissa poseeraavaa naista ei uskoisi päivääkään yli 50-vuotiaaksi.

Pamela Anderson on poseerannut vähäpukeisena juuri sopivasti ennen ystävänpäivää suositun Coco de Mer -alusvaateyhtiön kuvauksissa. Kuvia on julkaistu runsaasti nettiin, ja Pamela on uskomattoman seksikäs kahden lapsen äiti. Alusvaatteissa on runsaasti pitsiä ja näyttävyyttä.

Pamela Andersonilla tiedetään olevan kytköksiä myös Suomeen. Naisen isoisän isä oli suomalaissyntyinen, sittemmin Kanadaan muuttanut mies. Pamela Anderson nähtiin tänä vuonna valkokankaalla tutussa Casey Jean Parkerin roolissaan Baywatch-televisiosarjan pohjalta toteutetussa elokuvassa.