Sinkkumiehet paljastivat – nämä tekevät naisesta luontaantyöntävän

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Naiset saattavat meikata ja ehostaa itseään lähinnä muita ihmisiä varten. Todellisuudessa maltti on valttia myös kauneudenhoitotuotteiden käyttämisessä, mikäli uskomme sinkkumiehiä. Nyt on haastateltu 5.000 miestä, mitkä naisten kauneustavat ovat luotaantyöntäviä.

Miehet ovat lähes yksimielisiä siitä, että naisen huono hygienia on vastenmielistä. Etenkin likaiset tai tummentuneet hampaat saattavat aiheuttaa inhoreaktioita miehissä. Ensimmäisillä treffeillä ei myöskään kannata pakkeloida kasvonpiirteitä piiloon liiallisen korostusvarjostuksen avulla.

Miehet eivät yleisesti pidä liian meikatuista naisista, etenkin jos ulkonäkö on viimeistelty massiivisilla tekoripsillä, pornohuulilla ja runsaalla meikkivoidekerroksella. Luonnollinen, mutta huoliteltu ulkonäkö on tutkimusten mukaan enemmän kaksilahkeisten mieleen.

Myös ylisuuriksi meikatut kulmakarvat saavat miehet parahtamaan ja juoksemaan karkuun. Yksi luotaantyöntävimmistä asioista on se, että nainen menee kuntosalille täydessä tällingissä.

Mikäli saapuu ensimmäisille treffeille juhlakampauksessa ja tekorusketuksessa, saattaa moni mies jättää seuraavan tapaamisen väliin. Lisäksi liian näkyvä huulipuna voi tehdä naisesta turhan nukkemaisen – tai ainakin vaikeasti suudeltavan.

Lähde: Fashionbeans