Uusia Star Wars -elokuvia tulossa – Game of Thronesin -luojat mukana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Star Wars -elokuvasarja tulee jatkumaan vielä hamaan tulevaisuuteen saakka. Nyt Disney on palkannut HBO:n suositun Game of Thrones -sarjan luojat David Benioff ja D.B. Weiss työstämään uutta elokuvatrilogiaa.

Uusi trilogia tulee olemaan irrallinen nykyisestä Skywalker-suvun saagasta, joka saa päätöksensä vuonna 2019 ilmestyvän 9. episodinsa myötä. Se ei myöskään liity Star Wars: The Last Jedi -ohjaaja Rian Johnsonin tulevaan trilogiaan.

– David ja Dan lukeutuvat tämän hetken parhaimpiin tarinankertojiin. Heidän monipuoliset hahmot, tarinan syvyys ja mytologian rikkaus tulevat mullistamaan Star Warsia tavoilla, joka innostaa minua suuresti, Lucasfilmin johtaja Kathleen Kennedy kuvailee.

Daivd Benioff ja D.B. Weiss tulevat käsikirjoittamaan ja tuottamaan uuden trilogian. Kaksikon luotsaama Game of Thrones -sarja saa päätöksensä ensi vuonna alkavan kahdeksannen tuotantokauden myötä.