29-vuotias neitsyt tuli raskaaksi – odottaa nyt lasta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kanadan Manitobassa asuva Lauren on 29-vuotias neitsyt. Tästäkin huolimatta hän odottaa parhaillaan esikoislastaan. Uskonnollisesta yhteisöstä kotoisin oleva Lauren hankkiutui vastoin vanhempiensa ja lääkäreiden neuvoja raskaaksi keinohedelmöityksen avulla.

Naisen mukaan hän vieroksuu seurustelua ja haluaa olla neitsyt koko loppuikänsä. Lauren kärsii aivolisäkkeen vajaatoiminnasta, minkä ansiosta hänen murrosikänsä alkoi tavanomaista myöhemmin. Naisen mukaan tämä johti kiusaamiseen ja sosiaalisten tilanteiden pelkoon. Nykyään hän pitää seurustelua turhana ja kuvailee esimerkiksi suutelemista sekä masturbointia epämiellyttäväksi.

Raskaaksi hankkiutuminen neitseellisesti oli 29-vuotiaalle Laurenille pitkäkestoinen prosessi. Lopulta lääkäri kuitenkin suostui ohjaamaan hänet hedelmöitysklinikalle. Uskonnollisesta taustasta huolimatta hengellisyys ei ollut Laurenin mukaan motivaationa neitseelliseen raskauteen.

– Syyt ovat päinvastaiset. Mikäli sanot etten voi tehdä näin, teen sen joka tapauksessa, Lauren kuvaili Vice-sivustolle.