Nämäkö muka shortsit? Playmatella kuin roiskeläpät jalassaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen taitoluistelija Kiira Korpi on jättänyt jo aktiiviuran taakseen, mutta vielä muutama vuosi sitten hänet rankattiin amerikkalaislehdissä talvikisojen seksikkäimpien naisurheilijoiden joukkoon. Nyt Playboy-lehdestä tuttu Playmate Ana Braga on poseerannut niukassa asussa.

Braga keikisteli tällä kertaa kameran edessä ystävänpäivä-teemaisissa kuvauksissa asussa, johon oli ilmeisesti tarkoitus kuulua jalassa olevat farkkushortsit. Jostain syystä merkittävä osa shortsien kankaasta oli jäänyt leikkauspöydälle, joten tuloksena oli lähinnä denim-roiskeläpät.

Brasilian Rio de Janeirosta kotoisin oleva Ana Braga on asunut Yhdysvalloissa 20 vuoden ajan, ja on kertonut omilla verkkosivuillaan rakastavansa maata. Blondi on tanssinut ammatikseen Pitbullin, Lil Johnin ja Gloria Estefanin leivissä. Hänet on myös nähty kotimaansa ja Romanian Playboy-lehdissä sekä FHM ja Maxim -lehtien sivuilla. Ipanemassa varttunut Ana asuu tällä hetkellä Las Vegasissa.

Splash
Splash
Splash