Olympialaisten seksikkäin! Venäläinen curling-kaunotar bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olympialaiset ovat olleet käynnissä Etelä-Korean Pyongchangissa jo usean päivän ajan, ja tähän mennessä kisojen somesuosikiksi on noussut 25-vuotias venäläinen curling-kaunotar Anastasia Bryzgalova, joka voisi hyvin kilpailla esimerkiksi missifinaalissa.

Pietarissa opiskellut Anastasia Bryzgalovaon kiinnittänyt lukemattomien mieskatsojien huomion, vaikka katsojat eivät olisi edes kiinnostuneita Bryzgalovan lajista. Yhdeksän vuotta sitten curlingin pariin ajautunut kaunotar on julkaissut seksikkäitä kuviaan myös sosiaalisessa mediassa, kuten esimerkiksi Instagramissa.

Curling-kaunotarta olympiakisoissa kuolaaville miehille tiedoksi, että Bryzgalova on naimisissa hänen joukkuetoverinsa Alexander Krushelnitskiyn kanssa. Curlingin lisäksi Anastasia harrastaa painonnostoa ja lentopalloa.

👻 #happytogether

A post shared by Anastasia Bryzgalova (@a_nastasia92) on

💙#curling

A post shared by Anastasia Bryzgalova (@a_nastasia92) on

😸#sochi

A post shared by Anastasia Bryzgalova (@a_nastasia92) on

🏝#honeymoon #spain

A post shared by Anastasia Bryzgalova (@a_nastasia92) on

😼

A post shared by Anastasia Bryzgalova (@a_nastasia92) on

📷

A post shared by Anastasia Bryzgalova (@a_nastasia92) on