Antti Tuisku luksuslomaili ilmaiseksi? Ryhtyi matkanjärjestäjän mainosmieheksi

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin poptähti Antti Tuisku käväisi äskettäin lomailemassa Thaimaassa, jossa hän on reissannut useasti aiemminkin. Tällä kertaa poikkeuksen teki se, että Antti Tuisku oli näkyvästi mukana matkanjärjestäjän mainoksissa.

Poptähden ja hänen seurueensa matka oli suurella todennäköisyydellä ilmainen, ja lisäksi Tuisku lienee saanut nimensä ja kuviensa käyttämisestä myös korvauksen. Matkalla ikuistetut valokuvat on nimittäin nyt julkaistu Antti Tuiskun oman sometilin sijaan matkanjärjestäjän Instagramissa, ja tekstit ovat kuin suoraan matkaoppaan sivuilta.

– Lomalla haluan panostaa majoitukseen. Siksi tälläkin reissulla päädyin Pullman hotelliin, jossa olen ollut asiakkaana aikaisemminkin. Varasin jälkimmäiselle viikolle vielä erikseen hotellista oman Pool Villan jota ympäröi korkeat muurit ja allasalue talon ympärillä niin, että oikeastaan joka ikkunasta oli mahdollisuus vain hypätä veteen, Antti Tuisku kertoo matkanjärjestäjän sometilillä.

Tämän päivän hinnoilla viikon loma samassa hotellissa deluxe-huoneessa ja puolihoidolla maksaa kahdelta aikuiselta 3.940 euroa, jos lähtö on maaliskuun puolivälissä. Yhden yön hinta on siis peräti 560 euroa.

– Thaimaa on mulle vähän niinkuin toinen koti. Huomaan, että kaipaan sinne aina takaisin ja viimeiset 14 vuotta olenkin matkustanut sinne lähestulkoon joka vuosi. Tällä reissulla yksi kohokohdista oli yksityisveneen vuokraus ja matka Raya Yain saarelle, jossa vietin vuonna 2008 yli kuukauden pätkän.

Antti Tuiskun ilmaisessa luksuslomailussa ei varsinaisesti ole mitään uutta, sillä vastaavanlaiset lomat ovat tavallisia ympäri maailmaa. Esimerkiksi Etelä-Euroopassa jopa kaupunkien matkailutoimistot kutsuvat julkkiksia ilmaisille luksuslomille kohteiden saamaa somenäkyvyyttä vastaan. Suomessa ilmiö on vielä verrattain uusi, mutta varmuudella kasvamaan päin.