Tee sipsipussista kulho! Japanilainen idea toimisi meilläkin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Japanilainen sipsejä syövä Twitter-käyttäjä on keksinyt, kuinka hän taittelee sipsipussista kätevän kulhon. Hän on julkaissut vinkkinsä kuvan muodossa myös muiden netinkäyttäjien ihasteltavaksi. Yksinkertaiset keskinnöt ja ideat saattavat tuoda arkeen pientä helpotusta.

Kun pussiin avaa päädyn, kannattaa pakkauksen reunat taittaa pussin sisäpuolelle kulhon muotoon. Sipsipussin seinät ovat siten kaksinkertaiset ja se pysyy itsestään pystyssä. Eikä ihmisten tarvitse hamuta naposteltavia pimeän pussin uumenista samalla, kun koko käsi likaantuu.

Sipsipussista voi tehdä myös kulhon leikkaamalla reiän keskelle pussia pakkauksen ollessa lappeellaan. Markkinoilla on myös pieniä perunalastupusseja, jotka on tarkoitettu avattavaksi leveästä päädystä. Toki sipsit voi aina kaataa ihan oikeaan kulhoon.