Victoria Beckham tyrmistytti fanit – ei lähde Spice Girls -kiertueelle!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin Spice Girls -yhtyeen jäsenten tavanneen toisensa Lontoossa. Käynnistyi huhumylly, jonka mukaan yhtye nähdää pian lavoilla alkuperäisessä 90-luvun kokoonpanossa. Victoria Beckham on nyt kieltänyt asian.

Vogue kertoo Victoria Beckhamin julkaisevan uuden mallistonsa New Yorkin muotiviikoille.

Victoria kertoi tavanneensa Spice Girls -yhtyeen muita jäseniä hiljattain, mutta yhtye ei kuitenkaan suunnittele kiertuetta. Naisen mukaan oli kuitenkin ihana nähdä vanhoja bändikavereita. He ideoivat, kuinka voisivat olla mukana luomassa muutosta naisten oikeuksien hyväksi Spice Girls -brändin alaisuudessa.

– Minä en ole lähdössä kiertueelle, eivätkä muutkaan naiset ole lähdössä kiertueelle, Victoria painottaa.