Tyttöystävä ei ymmärtänyt kompakysymystä – poikaystävä menetti hermonsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty hauskoja tapauksia, joissa ihmiset ovat kiusanneet kumppaniaan tai ystäväänsä helpolla matematiikan tehtävällä, jota toinen ei pysty mitenkään ymmärtämään. Tällä kertaa matemaattisen pulman äärellä oli tyttöystävä, joka oli täysin ihmeissään poikaystävän esittämän kysymyksen vuoksi.

YouTube-videolla nähdään miten poikaystävä esittää yksinkertaiselta kuulostavan pienen matemaattisen pulman tyttöystävän ratkottavaksi. Mies toistaa sen naiselle moneen otteeseen, mutta nainen ei ymmärrä helppoa vastausta yksinkertaiseen tehtävään vaan vastaa aina väärin, mikä saa poikaystävän turhautumaan.

Ratkottavassa pulmassa Johnilla oli 200.000 puntaa, Marylla on 5.000 puntaa ja Markilla tulee olemaan puoli miljoonaa puntaa. Kysymys kuuluukin kenellä heistä kolmesta on tällä hetkellä eniten rahaa. Tyttöystävä ei ymmärrä, että kysymyksen juju piilee aikamuodoissa. Nainen keskittyy pelkkiin rahamääriin, minkä vuoksi hän vastaa joka kerta kysymykseen väärin.