Kardashianit käsittelevät huhupuheet viestiryhmässä – tähän ryhmään moni haluaisi kuulua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian oli taannoin vieraana Ellen-keskusteluohjelmassa, jossa hän puhui aiemmin vietetyistä vauvakutsuistaan. Myös Kylie Jennerin ja Khloe Kardashianin ympärillä pyörii tuolloin raskaushuhuja, mutta niihin nainen ei juurikaan ottanut kantaa.

Haastattelussa Kim Kardashian paljasti syyn siihen, että hän vaikeni realityperheensä raskaana olevien jäsenten asioista. Kim paljasti, että hänen perheellään on oma viestiryhmä, jossa he puivat heistä leviäviä huhuja.

Samassa ryhmässä leviävät myös perheenjäsenten toisistaan tekemät paljastukset, joten vuotojen jäljet ovat usein lyhyet. Valtaosa perheen paljastuksista on kuitenkin tarkkaan ennalta suunniteltuja markkinointitempauksia. Taannoin esimerkiksi Kylie Jenner oli kuitenkin poikkeuksellisesti peräti viiden kuukauden ajan poissa julkisuudesta, koska halusi olla esikoisensa odotusajan rauhassa.