Krista Pärmäkoskelle taas olympiapronssia!

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen mitalisaldo Pyeongchangin talviolympialaisissa karttui taas hetki sitten, kun Krista Pärmäkoski otti kisoissa jo toisen pronssimitalinsa. Tällä kertaa mitali tuli naisten 10 kilometrin hiihdossa, jossa nähtiin poikkeuksellisen jännittäviä tilanteita.

Voittajaksi hiihti norjalainen Ragnhild Haga ja toiseksi sijoittui ruotsalainen Charlotte Kalla. Pronssista käytiin kova kamppailu, ja lopulta Krista Pärmäkoski jakoi kolmossijan norjalaisen Marit Björgenin kanssa. Molemmat jäivät voittajasta hieman yli puoli minuuttia.

Aiemmin Pärmäkoski avasi Suomen mitalitilin upeasti hiihtämällä pronssia 15 kilometrin yhdistelmäkisassa. Ensimmäinen mitali tuli Pärmäkoskelle jo heti ensimmäisellä matkalla, mutta Krista kertoi myöhemmin, ettei hänellä ole sen myötä vaikeuksia motivoida itseään muille matkoille.