Uskomaton kosinta! Molemmat kosivat sattumalta samaan aikaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon hauskoja, kekseliäitä ja romanttisia videoita, joissa nähdään miten pariskunnat ovat kosineet toisiaan. Nyt videolla nähdään kuitenkin todella poikkeuksellinen kosinta, jossa pariskunnan kumpikin osapuoli oli päättänyt kosia samaan aikaan.

Berkley ja Tori olivat kumpikin suunnitelleet kosivansa toisiaan peli-illan aikana. Ystävä sai kuvattua videolle tilanteen, jossa Berkley piirtää kosintaa paperille. Juuri kun Tori on arvaamassa piirrosta, hän polvistuu Berkleyn eteen ja kysyy romanttisen kysymyksen kumppaniltaan.

Berkley yllättyy kosinnasta täysin, mutta suuri osa yllättymisestä johtuu siitä, että hänkin oli suunnitellut kosivansa Toria. Myös Berkley ottaa sormuksen esille ja polvistuu, jolloin Tori puolestaan herkistyy huomatessaan, että myös häntä kositaan samaan aikaan.