Lelu lyö kissaa päähän – lemmikki liian laiska väistääkseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläimet ovat todella suloisia nukkuessaan ja usein ne torkahtelevatkin hauskoihin asentoihin. Nyt YouTubeen on julkaistu huvittava video kissasta, joka on nukahtanut liian lähelle lelua, joka läpsii sitä sarjatulella päähän.

Lemmikin omistaja on kuvannut kissaansa hauskalle YouTube-videolle, jossa nähdään miten lemmikki yrittää ottaa makeita nokosia lattialla. Kissan valitsema makuupaikka on kuitenkin hieman epämiellyttävä, sillä se oli nukahtanut vauhdikkaan lelunsa viereen.

Kissa torkkuu todella väsyneen näköisenä lattialla eikä näytä häiriintyvän edes siitä kun lelu alkaa läpsimään kissaa. Kissa yrittää sinnikkäästi rentoutua edelleen valitsemassaan paikassa siitä huolimatta, että sen lelu lyö uupunutta kissaa jatkuvasti päähän.