Pariskunta luuli näkevänsä Red Hot Chili Peppersin – päätyivätkin säkkipilliyhtyeen keikalle!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosikkiartistien keikoille matkaavien kannattaa tarkistaa kahteen kertaan esiintyvän artistin nimi. Joskus pienikin ero nimissä voi johtaa yllättäviin tilanteisiin.

Iso-Britannian Derbyshiressä asuvat Sarah ja Duncan Robb matkustivat Irlannin Belfastiin katsomaan Red Hot Chili Peppers -yhtyettä. Belfastiin saavuttuaa heille kävi ilmi, että suosikkibändinsä sijaan kaupungisa esiintyi Red Hot Chilli Pipers -niminen yhtye.

Cover-kappaleita esittävä Red Hot Chilli Pipers koostuu useista säkkipillin soittajista, kosketinsoittajista ja rumpaleista. Vaikka pariskunta oli alkuun pettynyt mokastaan, kuvaili Duncan kokemusta ABC 7 -uutissivuston mukaan positiiviseksi. Pariskunta kuitenkin toivoo näkevänsä vielä joskus myös Red Hot Chili Peppersin livenä.