Tälläkö Suomi Euroviisujen voittoon? Saara Aallon toinen viisukappale julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen edustajaksi Euroviisuihin valittiin jo aiemmin Saara Aalto, mutta varsinainen kilpailukappale on kuitenkin vielä valitsematta. Se on nimittäin yksi kolmesta ehdokkaasta, joista toinen on juuri nyt julkaistu verkossa. Kappale on nimeltään Domino, ja se kertoo rakkaudesta.

– Kappale kertoo siitä hetkestä, kun on niin rakastunut, että jalat lähtee alta! Tässä saa päästää kaikki tunteet ulos. Tämä on stadionbiisi, Saara Aalto kommentoi kappaletta.

– Panostamme erityisesti lavastukseen. Esimerkiksi Dominossa tullaan lavalla näkemään ainutlaatuinen, yli nelimetrisistä domino-palikoista koostuva massiivinen lavaste. Show tulee olemaan elämys niin paikan päällä kuin tv:n välityksellä, UMK-ohjelman tuottaja Anssi Autio kertoo.

Saara Aalto on säveltänyt ja sanoittanut kappaleen Thomas G:sonin, Bobby Ljunggrenin, Johnny Sanchezin ja Will Taylorin kanssa. Dominon ovat tuottaneet G:son ja Sanchez. G:sonilla on pitkä viisuhistoria, jonka kohokohta on Loreenin viisuvoittaja Euphoria. Myös Ljunggrenilla on maineikas viisutausta, hän on säveltänyt viisi Ruotsin edustuskappaletta. Domino-musiikkivideon on ohjannut Alex Herron.