Drew Barrymore liittyi deittipalveluun – sai karun vastaanoton

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

42-vuotias näyttelijätär Drew Barrymore tunnetaan näyttelijänä ja myös kosmetiikka-alan yrittäjä perustettuaan oman FLOWER Beauty -luonnonkosmetiikkasarjansa. Nainen erosi edellisestä aviomiehestään Will Kopelmanista vuonna 2016 ja on jälleen astunut sinkkumarkkinoille.

Drew Barrymore kertoi Ellen DeGeneresin haastattelussa, että häntä on aina kiinnostanut erilaiset deittisovellukset ja -sivustot. Nyt kun hänellä oli kerrankin oikea aika ja mahdollisuus liittyä sivustolle, hän päätti ottaa härkää sarvista ja luoda itselleen deittiprofiilin. Jo muutaman päivän aikana kävi kuitenkin ilmi, että sivustot eivät olleet naista varten.

Drew Barrymoren liityttyä treffailusivustolle hän sai melko tylyn vastaanoton miehiltä. Eräs mies oli vihaisesti kysynyt naiselta, että mitä hänenlaisensa ihminen tekee sivustolla. Yksi mies olisi suostunut treffeille, mutta hänen päivästään olisi irronnut vain tunti Barrymoren tapaamiselle, koska hänellä oli tärkeämpi meno heti sen jälkeen. Näiden kokemusten jälkeen näyttelijätär antoi periksi ja lopetti palvelun käytön.