Elsa Hosk tihkui seksiä satiiniasussaan – yöpuvussa gaalaan?

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Skandinaavinen kauneus pärjää hyvin mallimaailmassa, ja ruotsalaissyntyinen Elsa Hosk onkin siitä erinomainen esimerkki. 29-vuotias Elsa Hosk on Victoria’s Secret -malli, joka on onnistunut tekemään jo usean vuoden ajan menestyksekästä malliuraa.

Nyt Elsa nähtiin juhlimassa vuosittaisessa amfAR-gaalassa, joka järjestettiin nyt jo 20. kertaa. Nainen saapui paikalle upeassa hopeisessa satiiniasussa, joka oli kuin alusvaatteiden, yöasun ja juhliin sopivan jumpsuitin tyylikäs sekoitus.

Elsa Hosk on nähty uransa aikana esimerkiksi Diorin, Dolce & Gabbanan, Ungaron, Lilly Pulizerin ja Guessin muotinäytöksissä sekä kuvissa. Vuonna 1988 syntynyttä Elsaa on viime vuosina nähty Victoria’s Secretin näytöksissä catwalkilla pitkine säärineen. Näyttävä neitokainen on aiemmin pelannut koripalloa ammattilaisena.

Splash News
Splash News
Splash News