Video: Mies yllättyi omista piirtämistaidoistaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Täydellisen ja symmetrisen ympyrän piirtäminen vapaalla kädellä on lähes mahdotonta. Tästä syystä moni käyttääkin apunaan aina erilaisia muotteja ja harppeja onnistuakseen kerralla saamaan virheettömän lopputuloksen aikaiseksi.

Nyt hauskalla YouTube-videolla nähdään miten mies on oppinut piirtämään täydellisen ympyrän ilman minkäänlaista muottia. Mies pitää kynää kädessään ja pyörittelee kättään ensin lämmitelläkseen olkapäätään. Muutaman pyöräytyksen jälkeen hän laittaa kynän kärjen seinää vasten ja lähtee piirtämään ympyrää.

Mies heilauttaa kätensä rennosti etukautta taakse ja onnistuu piirtämään täydellisen ympyrän ilman, että edes vilkaisee seinää. Ilmeisesti tämä taito on melko uusi, koska hän näyttää itsekin yllättyvän lopputuloksesta alkaessaan nauramaan ystävänsä kanssa katketakseen.