Kim Kardashian esitteli kurvinsa: ”Unohdin julkaista tämän”

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja kolmen lapsen äiti Kim Kardashian on tunnettu hänen kurvikkaasta tiimalasivartalostaan. Toisen raskautensa jälkeen nainen on nähnyt paljon vaivaa sen eteen, että hän on saanut hoikan keskivartalonsa takaisin.

37-vuotias Kim Kardashian kertoi juuri, että hänen vyötärönsä ympärysmitta on nykyään vain 60 senttimetriä, mikä on myös naisen oma henkilökohtainen ennätys. Nyt Kardashian poseerasi tuoreessa peilin kautta napatussa Instagram-kuvassaan mustissa bikineissä ja esitteli kurvikasta vartaloaan.

Kim Kardashian on aloittanut viime syksynä tiukan kuntoilusuunnitelman, jota noudattaessaan hän on treenannut kuusi kertaa viikossa. Tämän lisäksi nainen on syönyt terveellisesti, mikä näkyykin naisen hoikistuneena keskivartalona, jota kaunotar nykyään esitteleekin lähes joka kuvassaan.

Forgot to post this last night

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on