Koirat alkoivat ulvoa – vauvan reaktio leviää verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirilla on vahva laumaan kuulumisen tarve, minkä vuoksi ne alkavatkin herkästi ulvomaan aina muiden koirien mukana. Koirat yhtyvät lähes aina myös omistajiensa ulvontaan jos ihmiset alkavat matkimaan ulvomista.

Tällä kerralla videolla nähdään kuitenkin vauva, joka yritti matkia koiria eikä toisin päin. Larry Woods on kuvannut YouTube-videolle hauskaa tilannetta, jossa hänen kaksi labradorinnoutajaansa alkavat ulvomaan. Ei mene aikaakaan kun perheen pikkuvauva päättää yhtyä koirien kuoroon.

Kun labradorinnoutajat ovat ulvoneet muutaman sekunnin ajan, myös perheen pieni viisikuinen vauva päättää alkaa ulvomaan. Poikavauva haluaa selvästi olla osa laumaa ja yhtyä koirien kuoroon ulvomalla niiden mukana niin kovaäänisesti kuin pikkuinen suinkin pystyy.