Maailman suurin kotiinkuljetettu pizza – aikuinen mies mahtuisi päälle!

Ruoka · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Michiganissa sijaitsevan ravintolan pizzojen kuljetukseen ei riitä tavanomainen henkilöauto. Herkulla on nimittäin leveyttä enemmän kuin monilla aikuisilla on pituutta.

Southgaten Mallie’s Sports Grill & Bar -ravintolan lanseeraama pizza on lähes 183 senttiä leveä. Se on tiettävästi maailman suurin kotiinkuljetettava pizza.

Ennätystä ei ole vielä virallistettu. Tämänhetkistä Guinnessin virallista ennätystä pitelee 137 sentitä leveä pizza. Ravintolan omistajan, Steve Mallien mukaan heidän pizzansa olisi voinut olla vielä suurempi, mutta se suunniteltiin mahtumaan läpi useimmista ovista.

Ensimmäinen yli 136 kiloa painava jättipizza toimitettiin Southgate News-Herald -lehden mukaan paikalliselle palokunnalle. Mallie’s Sports Grill & Bar muistetaan myös maailman suurimman hampurilaisen luomisesta. Pelkkä sen pihvi painoin 800 liloa.