Mies pukeutui Bajamajaksi – naamiaisasu loksauttaa leuat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Halloweenin aikaan niin lapset kuin aikuisetkin pukeutuvat muun muassa erilaisiksi hirviöiksi, mielikuvitushahmoiksi ja julkisuuden henkilöiksi. Toiset valitsevat mahdollisimman helpon naamiaisasun, kun taas jotkut näkevät pukuunsa hieman enemmän vaivaa.

Nyt videolla nähdään miten uskomattoman upean asukokonaisuuden poika on valmistanut itselleen. Brasialainen poika on suunnitellut ja askarrellut itselleen asun, johon kuuluu nukke, tekojalat ja kokonainen vessakoppi.

Asu koostuu monesta eri elementistä ja on saanut varmasti kaikki yllättymään. Karnevaaleja varten kehitelty asu saa pojan näyttämään siltä kuin mies olisi lähtenyt kuljettamaan sylissään vessakoppia, jossa poika on juuri ollut tarpeillaan.