Hulvaton kuvapari! Putous-tähti ja Saara Aalto olivat lapsena samassa päivähoidossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomea Euroviisuissa tänä vuonna edustava Saara Aalto on parhaillaan ajankohtainen, sillä hän on viime päivinä julkaissut kaksi kolmesta ehdokkaasta viisukappaleeksi. Nyt hänet nähdään Putous-tähti Ernest Lawsonin julkaisemassa hauskassa kuvaparissa.

– Minä ja Saara Aalto ollaan kotoisin samalta pieneltä paikkakunnalta. Oltiin lapsina mm. samassa päivähoidossa. Paljon on aikaa kulunut ja Saaran upeaa menestystarinaa on saanu seurata koko Suomi. Eilen nähtiin toisemme ekaa kertaa pariinkymmeneen vuoteen ja päätettiin ottaa päivitetty versio vanhasta valokuvasta, Lawson kertoi kuvan yhteydessä.

Kuvissa Ernest ja Saara poseeraavat lapsina päivähoidossa ikuistetussa yhteiskuvassa vuonna 1989 ja Putous-kuvauksissa vuonna 2018.

– Ei olla muututtu yhtään. Kiitos vielä Saaralle ja muille eilen vierailleille artisteille, jotka heittäytyivät rohkeasti mukaan. Ihailin näitä ihmisiä jo valmiiksi, mutta heidän kykynsä nauraa itselleen teki lähtemättömän vaikutuksen. Arvostan.