Kippis sanottiin 70 kielellä – montako näistä tunnistat?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uusia kieliä opetellessaan ihmiset oppivat ensimmäisten asioiden joukossa tervehtimään, tilaamaan ruokaa ja kertomaan itsestään. Nyt Condé Nast Traveler -kanava on julkaissut videon, joka opettaa ihmiset kippistämään eri kielillä.

YouTube-videolla kuullaan miten ihmiset 70 eri maasta sanovat omalla kielellään kippis. Juoman kippistäminen on aina kulttuurista riippumatta hyvä ele, joka kertoo ystävällisyydestä ja murtaa jään tuntemattomienkin ihmisten välillä.

Moni ihminen osaa sanoa vierailla kielillä kirosanoja, tervehdyksen tai kertoa rakastavansa toista, vaikka he eivät muuten osaisi puhua vieraalla kielellä mitään muuta. Tämän videon avulla ihmiset voivat lisätä omaan sanavarastoonsa kuitenkin kippis-sanan monilla eri kielillä.