Kissan erikoinen palloleikki videolle – koirakin ihmettelee vieressä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissat tuovat paljon iloa omistajiensa elämään. Kissojaan rakastavat ihmiset levittävät ilon onneksi usein myös muille hauskojen kuvien ja videoiden muodossa. Nyt videolla nähdään ihastuttava kissa, jolla on todella erikoinen tyyli leikkiä pallon kanssa.

Sosiaalisessa mediassa on alkanut leviämään hauska video, jossa kissa esittelee erikoista palloleikkiään. YouTube-videolla nähdään miten kissa hyökkää lattialla olevan tennispallon päälle. Se ei lähdekään kuljettamaan palloa tassuillaan kuin moni muu lemmikki tekisi vaan pitää sitä vatsansa alla.

Kissa on todella huvittava näky leikkiessään tennispallolla. Kun kissa on saanut tennispallostaan kaikilla raajoillaan otteen niin, että pallo pysyy vatsan alla, kissa lähtee hyppimään erikoisesti eteenpäin pallon pysyessä matkassa mukana.