Candice Swanepoel huippuseksikkäänä uimapuvussa – suunnitteli nämä itse!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eteläafrikkalainen malli Candice Swanepoel tunnetaan parhaiten Victoria’s Secret -alusvaateketjun muotinäytöksistä yhtenä kauniimmista enkeleistä. Nainen kruunattiin Instagramissa vaikutusvaltaisimmaksi alusvaatemalliksi vuoden alussa ja nyt mallikaunotar on lanseerannut myös oman uimapukumalliston.

Useat mallit ovat viime aikoina alkaneet myös itse suunnittelemaan alusvaatteita ja uimapukuja. Muun muassa Ashley Grahamin ja Emily Ratajkowskin uimapuvut ovat olleet hyvin suosittuja. Nyt Swanepoel on lanseerannut oman Tropic of C -uimapukumerkkinsä, jonka ensimmäinen mallisto tuli myyntiin viikko sitten.

Candice Swanepoel poseeraa uimapukumalliston mainoskuvissa itse esitellen upeita luomuksiaan. Candice Swanepoel ei ole enää hetkeen julkaissut tuoreita mallikuvia, koska hän odottaa tällä hetkellä toista lastaan miehensä Hermann Nicolin kanssa. Swanepoelin ja Nicolin ensimmäinen lapsi syntyi lokakuussa 2016.

Blaze, Tropic of C Fernando de Noronha Brasil 01/2018 #tropicofC #blaze #ivory

A post shared by TropicofC (@tropicofc) on

Blaze, Tropic of C Fernando de Noronha Brasil 01/2018 #tropicofC #blaze #ivory

A post shared by TropicofC (@tropicofc) on

Bo, Tropic of C Fernando de Noronha Brasil 01/2018 #tropicofC #bo

A post shared by TropicofC (@tropicofc) on

Dune,Tropic of C Turks and Caicos 01/2018 #tropicofC #dune

A post shared by TropicofC (@tropicofc) on

Dune,Tropic of C Turks and Caicos 01/2018 #tropicofC #dune

A post shared by TropicofC (@tropicofc) on