Khloe Kardashian esitteli ruokakomeronsa sisällön – tästä tulisi ottaa mallia

Koti & Asuminen Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloe Kardashian on tunnettu järjestelmällisyydestään ja siisteydestään. Kardashianit-ohjelman seuraajat ovat usein kiinnittäneet huomionsa naisen täydelliseen keittiöön ja ruokakomeroon, jossa jokainen asia on tarkasti lajiteltu.

Khloe Kardashian tulee onnelliseksi siitä, että hänen ruokakomeronsa on järjestyksessä. Hän nauttii myös asioiden lajittelemisesta ja pienten nimilappujen tekemisestä. Nainen on esitellyt hänen omalla YouTube-kanavallaan miten hän on järjestellyt oman ruokakomeronsa.

Khloe on järjestänyt kaikki kuiva-aineet ruokakomerossaan omiin purnukoihin, laatikoihin ja lasiastioihin. Nainen pitää siitä, että jokainen asia näyttää visuaalisesti samalta, minkä vuoksi hän ottaa murot, pähkinät ja keksit aina pois omista laatikoistaan pois ja siirtää ne samanlaisiin lasiastioihin.