Mikko Leppilampi julkaisi suihkukuvansa somessa – uusi elämäntapa tuotti tulosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä Mikko Leppilampi on jokaiselle suomalaiselle tuttu televisiosta ja elokuvista, ja nyt hän esittelee tyytyväisenä taannoisen elämänmuutoksensa tuloksia. Leppilampi kertoo kuvan yhteydessä laihduttaneensa puolessa vuodessa kuusi kiloa ja päässeensä pukukokoon 50.

– Nyt vaan on edessä se haaste pitää tästä elämäntavasta kii, ettei vaan tapahdu taas kerran se, et pääsee vähän kondikseen, kokee siitä hyvää fiilistä ja antaa sen myötä ittensä lipsuu takas vanhoihin tapoihin, Mikko Leppilampi kirjoitti kylpyhuoneessa ikuistetun valokuvan yhteydessä.

– Siks oon asettanu mun tavotteen niin pitkälle 10 vuotta eteenpäin, et on jatkuva pitkäjänteisempi syy pitää hommaa yllä! Tsemii kaikille omiin tavotteisiin!!

6kk uutta elämäntapaa takana, ihan normaalii hissiliikettä tottakai on ollu pitkin matkaa, mut silti turhaa painoo lähteny 6kg, rasvat on InBody-mittauksen perusteella kohillaan ja se pääasia: Oon pukukoossa 50!😜🙌🏼 Nyt vaan on edessä se haaste pitää tästä elämäntavasta kii, ettei vaan tapahdu taas kerran se, et pääsee vähän kondikseen, kokee siitä hyvää fiilistä ja antaa sen myötä ittensä lipsuu takas vanhoihin tapoihin. Siks oon asettanu mun tavotteen niin pitkälle 10 vuotta eteenpäin, et on jatkuva pitkäjänteisempi syy pitää hommaa yllä! Tsemii kaikille omiin tavotteisiin!!💪🏼👊🏼 #fitforfifty #progress #sixmonths #etenee P.S. Lähettäkää treenejä ja vinkkei mitä kantsis kokeilla ja, jos mun omat rimpuilut inspiroi tai kiinnostaa, niin seuraa vaan mun stoorei! Siel enemmän ja tiheemmin tätä osastoo…😉 #socialworkout

A post shared by Mikko Leppilampi (@mikkoleppilampi) on