Nicole Kidman näyttää esimerkkiä – syö eläviä ötököitä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ötököiden syöminen on ollut viime aikoina runsaasti esillä mediassa, ja nyt aiheeseen ottaa kantaa australaistähti Nicole Kidman. Hän kannustaa katsojia harkitsemaan hyönteisravinnon syömistä näyttämällä siitä esimerkkiä.

Vanity Fairin videosarjassa tutustutaan tähtien salattuihin taitoihin. Sarjan tuoreessa jaksossa Kidman perehdyttää hyönteissyönnin pariin nauttimalla syömäpuikoilla niin toukkia kuin sirkkojakin. Osa ötököistä on syöntihetkellä edelleen elossa. Tämä ei kuitenkaan 50-vuotiasta näyttelijää tunnu haittaavan.

– Kaksi miljardia ihmistä maailmassa syö ötököitä. Olen yksi heistä, Kidman toteaa.

Nicole Kidman on tehnyt pitkän ja kiitetyn uran Hollywoodissa. Viime aikoina hänet on nähty valkokankaalla elokuvissa kuten The Killing of a Sacred Deer ja Lumotut, sekä televisiosarjoissa Big Little Lies ja Top of the Lake.