Rita Ora täysin alastomana rannalla – auringonlasku jäi toiseksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora on menestynyt soittolistojen kärjessä erinomaisesti uuden upean Anywhere-hittinsä ansiosta. Nainen julkaisi myös hetki sitten uuden heti hitiksi nousseen For You -nimisen kappaleen yhdessä Liam Paynen kanssa.

27-vuotias tähti antoi uudenvuoden aikaan sosiaalisessa mediassa seuraajilleen poikkeuksellisen näyttävän tervehdyksen alastonkuvan merkeissä. Nyt nainen on jälleen poseerannut kameralle alasti ja julkaissut kuvat omalla Instagram-kanavallaan 13 miljoonalle seuraajalleen.

Näyttävissä kuvissa hyvin ruskettunut Rita Ora istuskelee laiturilla upean meren ja auringonlaskun edessä. Nainen peittää omilla raajoillaan hänen alapäänsä ja rintansa poseeratessaan hyvin sensuelleissa ja samalla herkissä kuvissa ilman meikkiä.

https://www.instagram.com/p/BfD2H6Bn4Sf/?taken-by=ritaora