Travis Scott kommentoi ensikerran tytärtään: ”Hän on kaunis!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner synnytti esikoisensa Los Angelesissa sijaitsevassa Cedars-Sinain sairaalassa 1. helmikuuta piiloteltuaan raskautta medialta koko odotusaikansa. Kylie Jennerin ja räppäri Travis Scottin tyttövauva sai nimekseen Stormi Webster.

Kylie Jennerin ilouutisten jälkeen 20-vuotias tuore äiti on hoitanut vauvaansa lastenhoitajan ja äitinsä Kris Jennerin avustuksella. 25-vuotias Travis Scott näyttää myös olevan hyvin onnellinen uudesta pienokaisesta, vaikka raskausaikana miestä kritisoitiinkin siitä miten vähän hän oli läsnä odottavan Kylie Jennerin arjessa.

Travis Scott oli kommentoinut Daily Mail -sivustolle Stormi-tytärtään suloisesti sanomalla: ”Hän on kaunis!”. Scott ja Jenner ovat tällä hetkellä hyvin onnellisia yhdessä ja sitoutuneet olemaan perhe, vaikka he eivät vielä virallisesti asukaan yhdessä saman katon alla.