Bella Hadid ei pode huonoa omatuntoa pizzasta – näin syö ennen muotinäytöstä

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

21-vuotias malli Bella Hadid on nopeasti noussut yhdeksi mallimaailman tunnetuimmista kasvoista yhdessä isosiskonsa Gigin kanssa. Bella Hadid poseerasi juuri upeissa kuvissa Giuseppe Zanottin uudessa mainoskampanjassa ja nyt hän toimii myös Bulgarin uuden Bulgari B.Zero1 -nimisen korumalliston kasvona.

Bella Hadid on ehtinyt valloittamaan Victoria’s Secret -esiintymislavan jo kahdesti, minkä lisäksi hän on toiminut mainoskasvona useille vaate-, kosmetiikka-, ja urheilualan yrityksille. Tällä hetkellä nainen juoksee muotinäytöksestä toiseen muotiviikkojen ollessa kuumimmillaan.

Bella Hadid paljasti Access-sivuston haastattelussa, että hän ei aio potea huonoa omatuntoa muotiviikolla epäterveellisistä ruoista. Hadid kertoi, että pizzan ja sämpylöiden syöminen tulee olemaan kiireisessä aikataulussa todellisuutta, jonka kanssa hänen on vain elettävä. Hadid kuitenkin uskoo, että näytöksestä toiseen juokseminen tulee toimimaan hyvänä liikuntasuorituksena.