Isoisä ei löytänyt puhelinta – ääni kuitenkin seurasi joka paikkaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan vanhuuden myötä ihmiset unohtavat mihin he ovat laskeneet tärkeitä tavaroitaan. Puhelimen kadottaminen on tosin myös nuorille arkipäivää, koska välillä sen löytäminen voi tuntua lähes mahdottomalta juuri ennen kuin olisi tarkoitus kiireellä lähteä kotiovesta ulos.

Nyt YouTube-videolla nähdään todella huvittava tilanne, jossa isoisä etsii puhelintaan. Isoisä ei löydä älypuhelintaan mistään vaikka kuuleekin miten se soi. Mies on jo vähällä luovuttaa etsimisen suhteen ja käydä kaupassa ostamassa itselleen uuden puhelimen turhautuessaan etsimisestä.

Lapsenlapset nauravat vieressä kun isoisä ei löydä puhelinta vaikka sen soittoääni seuraa vanhusta joka paikkaan. Tämähän tarkoittaa vain ja ainoastaan sitä, että puhelimen täytyy olla jossakin isoisän mukana. Lopulta puhelin löytyy melko yllättävästä paikasta kun mies ottaa kenkänsä pois.