Matkustaja piereskeli – lentokone joutui tekemään hätälaskun

Matkailu Ohhoh! · Tim Isokivi

Dubaista Amsterdamiin matkalla ollut matkustajakone joutui tekemään pakkolaskun yllättävän kaasuongelman vuoksi. Erään matkustajan piereskely johti nimittäin rajuun välikohtaukseen matkustamossa.

Transavian lennolla istunut matkustaja piereskeli jatkuvalla tahdilla. Tämä herätti ärsytystä hänen edessään istuneen kahden hollantilaisen miehen keskuudessa. He pyysivät piereskelevää matkustajaa lopettamaan, mutta peräilman päästely jatkui tästäkin huolimatta.

Lentokoneen henkilökunta ei suostunut puuttumaan asiaan. Pian miesten välille puhkesi fyysinen tappelu, minkä ansiosta kone joutui laskeutumaan Wienin lentokentälle. Paikalle saapuneet poliisit poistivat koneesta kaksi miestä ja kaksi naista.

Metro-lehden mukaan koneesta poistetut naiset ovat nyt nostamassa oikeusjuttua hollantilaista halpalentoyhtiötä vastaan. Naisten mukaan he eivät osallistuneet käsirysyyn, vaan sattuivat ainoastaan istumaan samalla rivillä tappelijoiden kanssa.