Moskovalaiset keksivät nerokkaan keinon saada lumipenkat pois

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moskovaa ovat viime viikkoina koetellut suurin lumimäärä vuosikymmeniin. Lukuisat paikalliset asukkaat ovat kärsineet heidän kotiensa pihoille ilmestyneistä suurista lumipenkoista. Paikalliset ovat kuitenkin keksineet nokkelan tavan päästä lumipenkoista eroon.

Osa heistä on spraymaalannut lumeen maan hallinnon toimia arvostelleen oppositiojohtaja Alexei Navalnyn nimen. Tämä on johtanut siihen, että lumipenkat ovat kadonneet ennätysajassa.

BBC:n mukaan tapa lähti leviämään erityisesti paikallisen Tatyana Grigoryevan jakaman videon ansiosta. Siinä kadunlakaisijat yrittävät poistaa Navalnyn nimeä kadulta.

Korruptionvastaista työtä tehnyt Alexei Navalny on yksi Vladimir Putinin toimien tunnetuimmista arvostelijoista. Sen ansiosta hän on myös joutunut erilaisten hyökkäysten kohteeksi. Vuonna 2017 Navalny miltei sokeutui, kun hänen kasvoilleen heitettiin antiseptistä ainetta.

 

Ну что, именем Навального действительно можно вызвать дворников в ваш двор 👍🏻😁Теперь ясно, почему его имя лишний раз не упоминают всуе 🙊Оригинал видео: Татьяна Григорьева#жкх #нагорный #москва #юао #снег #сугробы #навальный

Publié par Московский активист sur samedi 10 février 2018

Publié par Московский активист sur samedi 10 février 2018

Publié par Московский активист sur samedi 10 février 2018