Näin arjen askareet hoituvat heittämällä – hauskat temput videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTubessa on monia uskomattomia videoita, joissa nähdään todella vaikeita ja upeita temppuja. Monet videoista ovat osoittautuneet taitavan leikkauksen ja tietokonetehosteiden avulla tekaistuiksi, mutta esimerkiksi Dude Perfect -kanavan videot ovat kovan harjoittelun tulosta.

Nyt Dude Perfect -kanava on julkaissut hauskan koostevideon, jossa nähdään useita upeita heittotemppuja. Temput on suunniteltu niin, että ne helpottavat ihmisten arkea ja tekevät monista asioista helpompaa.

Dude Perfectin heittotemput ovat luonnollisten taitojen ja ankaran harjoittelun ansiota. Videolla nähdään miten esimerkiksi sänky pedataan käden käänteessä ja miten tavarat ja vaatteet menevät yhden heiton avulla suoraan paikoilleen nopeuttaen monia askareita.