Nainen yritti saada kissalta suukkoa – saikin avarin poskelle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkko on pullollaan mitä hassumpia ja hellyttävämpiä videoita, joille ihmiset ovat kuvanneet heidän kissaansa. Monet kissan omistajat kuitenkin tietävät, että aina kissat eivät silti käyttäydy kuin suloisissa kissavideoissa.

Nyt Cat Tube -kanava on julkaissut Facebook-sivuillaan hauskan videon, jossa nainen makoilee sängyssä kissansa kanssa. Videolla nainen kuvaa itseään ja kissaansa, ja yrittää saada kissaa antamaan itselleen suukkoa. Kaikki kuitenkin muuttui silmänräpäyksessä.

Videolla nainen pusuttelee ilmaa ja katsoo kameran kautta häntä lähestyvää kissaansa. Kissa ei ollut kuitenkaan tulossa antamaan naiselle suukkoa. Kissa yllätti omistajansa täysin ja huitaisi häntä vihaisesti poskelle tassullaan.

what the…..-_-Credit: Cats My Life

Publié par Cat Tube sur lundi 19 février 2018