Televisiotähti laihtunut huimasti vankilassa – vapautuu pian

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin useamman tuotantokauden verran esitetyssä Tanssin superäidit -reality-ohjelmassa esiintyvä valmentaja Abby Lee Miller istuu parhaillaan Kaliforniassa Victorvillen vankilasta petoksista. Nainen on julkaissut vankilasta kuvan Instagramiin.

Vuoden pituista tuomiota suorittava Abby Lee Miller on silminnähden hoikistunut vankilassa ollessaan. Nainen on julkaissut harvinaisen kuvan nykyisestä olinpaikastaan ja myöntää tehneensä virheen elämässään. Hän kertoo luottaneensa vääriin ihmisiin ja joutuu nyt vastaamaan seurauksista.

Abby Lee Miller vapautuu vankilasta todennäköisesti kuukauden kuluessa, jolloin hän on suorittanut puolet tuomiostaan. Hän oli muun muassa piilotellut varallisuuttaan ja peitellyt tulojaan. Miller oli salannut tulojaan 755.000 dollarin, eli noin 690.000 euron edestä. Vankeusrangaistuksen lisäksi naiselle määrättiin 160.000 dollarin sakot.

Sometimes in life you make mistakes I trusted the wrong people and didn’t pay any attention to things I should of. I’m more than sorry for the mistakes I have made. My world flipped upside down when I had to enter prison. I did so with grace, the stories you read about me been a princess are untrue. I have made friends with both inmates and staff, I’ve tried to better myself, participated in anything offered to me and I am a better person for this experience. All the press stories and speculation are not entirely correct however, I am feeling hopeful but no dates have been confirmed at this time. I am feeling great and ready to turn over a new leaf thank you so much to everyone for your support especially my nearest and dearest I love you all ❤️ ( and yes this is me in prison ) #abbyleemiller #abbylee #dancemoms #dance #aldc

A post shared by Abby Lee Miller (@therealabbylee) on