Cristiano Ronaldo mallikuvissa poikansa kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapalloilijatähti Cristiano Ronaldon perhe on kasvanut jo kuusihenkiseksi. Ronaldolla on seitsemänvuotias poika ja hän sai taannoin kaksoset sijaissynnyttäjän avulla. Ronaldo sai tyttöystävänsä Georgina Rodriguezin kanssa äskettäin myös tyttären. Nyt isä ja poika tekevät malliuraa.

Parhaillaan Cristiano Ronaldo ja hänen lähes samannäköinen poikansa Cristiano Ronaldo Jr poseeraavat isän perustaman CR7 Denim -vaatemerkin mainoskampanjan tähtinä. Isä ja poika esittelevät tulevan kauden mallistoa upeissa kuvissa. Mallistossa on myös pikkupojille sopivia kokoja.

Cristiano Ronaldo julkaisi vaatemerkkinsä farkkumalliston viime vuonna vuonna, ja päätti sittemmin laajentaa myös lasten vaatteiden puolelle, että isät ja pojat voisivat yhdessä pukeutua tyylikkäästi. Aikuisten farkut maksavat 69-179 dollaria, joten hinta on tähden julkisuudesta huolimatta pidetty melko maltillisena.

CR7 Denim
CR7 Denim
CR7 Denim