Jasmine Tookes bikineissä – tämä vartalo ei heti unohdu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen mallikaunotar Jasmine Tookes kiinnitettiin taannoin Victoria’s Secretin arvostettuun mallitiimiin ja hän pokasi sittemmin Snapchat-miljonääri Bobby Murphyn. Nykyisin Jasmine pitää syystäkin hyvää huolta vartalostaan, sillä hän on ryhtynyt malliuran lisäksi fitness-harrastajaksi.

Eilen Jasmine Tookes kuvattiin uimarannalla Miamissa, jossa hän nautiskeli vapaapäivästä yhdessä ystävänsä ja kollegansa Lais Ribeiron kanssa. Jasmine suostui pyynnöstä poseeraamaan myös hänet tunnistaneiden fanien kanssa yhteiskuvissa.

Jasmine Tookes on Kaliforniassa varttunut kaunotar, joka aloitti malliuransa 15-vuotiaana äitinsä innoittamana. Jasminen äiti on stylisti, joten myös tytär oli muodin kanssa tekemisissä pienestä pitäen. Teini-ikäisen mallilupauksen löysikin eräs äidin työtovereista. Tähän mennessä Jasmine on poseerannut Victoria’s Secretin lisäksi myös muun muassa GAP, DKNY ja UGG -merkeille sekä Vogue-lehden Italian version sivuilla.

Splash
Splash
Splash
Splash