Lionel Richie tyttärensä suhteesta: ”Se on pelkkä vaihe!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Legendaarinen rakkauslaulujen tulkitsija, 68-vuotias Lionel Richie, on seurannut sivusta 19-vuotiaan tyttärensä ja 34-vuotiaan Scott Disickin rakkaustarinaa. Laulaja ei usko romanssin kestävän ikuisesti, koska mallina työskentelevä Sofia on vasta niin nuori.

Samalla hän myöntää uskovansa, että kyseessä on vain teini-ikään kuuluva ohimenevä vaihe. Australialaisen sanomalehti The Daily Telegraphin haastattelussa piipahtanut Lionel Richie ei usko, että yhdeksän kuukautta seurustelleet Sofia Richie ja Scott Disick pysyvät yhdessä pitkällä aikaväillä. Lionel Richie sanoo, että on ollut itsekin teini-ikäisenä samanlainen ja luullut tietävänsä kaikesta kaiken.

Samassa haastattelussa mies myönsi, että ei ole varma mitä ajattelisi tyttärensä romanssista. Hän myös tiedostaa, että Kardashianin julkinen koneisto ei välttämättä kerro koko totuutta kulissien takaa. Hollywood Life -julkaisun mukaan Scott Disickin ystävät ovat eri mieltä laulajan kanssa ja kertovat nuoren mallin soveltuvan erinomaisesti Scottin tyttöystäväksi.

Happy Valentines babe 🌹

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on