Kuuma lesbosuhde syttyi! Paris Jackson ja Cara Delevingne kuhertelivat Lontoossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Avoimesti bi-seksuaali brittimalli, Cara Delevingne on nähty kuhertelemassa Michael Jacksonin tyttären, Paris Jacksonin kanssa. Pariskunnan romanssiin kiinnitettiin äskettäin huomiota Lontoossa, kun kaksikko käveli samaan hotellihuoneeseen CamelPhat DJ:n keikan jälkeen.

19-vuotias Paris Jackson ja 25-vuotias Cara Delevingne yrittivät naamioitua hattujen ja huppujen alle. Naisten romanssista on puhuttu jo muutaman kuukauden ajan, kun heidät nähtiin ensimmäisen kerran yhdessä viime vuoden joulukuussa. Paris Jackson aiheutti taannoin närää vanhanaikaisten isovanhempiensa mielestä, kun hän suuteli avoimesti naispuolista ystäväänsä VMA-gaalan punaisella matolla.

Paris Jackson on kertonut rehellisesti olevansa bi-seksuaali, mutta hänen sukulaisensa ovat pyytäneet naista muuttamaan asenteensa. Mustaksi lampaaksi sukulaistensa silmissä seksuaalisen suuntautumisensa vuoksi muuttunut Paris Jackson on päättänyt kaikesta huolimatta olla oma itsensä. Hän ei välitä, mitä uskonto asiasta sanoo, RadarOnline uutisoi.

🌈

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on

Set your heart on it. The @PUMA #Suede Bow Valentine. #DoYou #Ad

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on