Cheryl Cole paljasti turvasanansa seksissä: ”Älä lopeta!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Televisio- ja musiikkiuraltaan tunnetuksi tullut poptähti-juontaja Cheryl Cole ja One Direction -yhtyeestä tunnettu poikabänditähti Liam Payne saivat yhdessä vuosi sitten maaliskuussa pojan, jolle he antoivat nimeksi Bear. Pariskunta on hehkunut julkisesti vauvaonnea, mutta tällä viikolla pariskunnan ympärillä on kuitenkin pyörinyt huhuja erosta.

24-vuotias Liam Payne ja 34-vuotias Cheryl Cole olivat eropuheista huolimatta yhdessä BRIT Awards -gaalassa, jossa he näyttivät hyvin onnellisilta ja rakastuneilta toisiinsa. He tekivät tapahtumassa myös yllättävän paljastuksen kun gaalan juontaja Jack Whitehall tuli haastattelemaan pariskuntaa.

Whitehall tuli juttelemaan pariskunnalle ennen kuin Liam Payne asteli lavalle esittämään Rita Oran kanssa Fifty Shades Freed -elokuvan tunnuskappaleen. Juontaja kysyi leikkisästi pariskunnalta, että onko heillä omaa turvasanaa. Liam Payne nolostui ja jätti vastaamatta, mutta Cheryl Cole paikkasi häntä nopeasti ja sanoi turvasanan olevan: ”Älä lopeta”.