Bikinikuva paljasti – Justin Bieber saa uuden sisaruksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Selena Gomezin ja Justin Bieberin taannoinen yhteen palaaminen ei ole ollut kaikkien mieleen. Selenan äiti Mandy Teefey otti asian niin raskaasti, että riideltyään tyttärensä kanssa Justin Bieberistä hän päätti vapaaehtoisesti kirjautua sairaalahoitoon.

Instagram

Nyt Selena ja Justin voivat saada hoivattavaa myös muuten kuin hankkimalla itse perheenlisäystä. Bieberin isä Jeremy nimittäin julkaisi Instagramissa valokuvan puolisostaan Chelsey Rebelosta bikineissä. Naisen vatsanseutu oli selvästi pyöristynyt, ja myös kuvateksti viittasi paljastukseen perheenlisäyksestä. Pariskunta on parhaillaan menossa naimisiin Jamaikalla, jossa myös Justin ja Selena ovat mukana. TMZ-julkaisun mukaan vauva on tyttö.

25-vuotias Selena Gomez ja 23-vuotias Justin Bieber aloittivat taannoin pariterapiassa käymisen, koska riitely entisistä kumppaneista ei ole saanut päätöstä. Selena oli saanut Justinin kiinni siitä, että tämä oli lähettänyt tekstiviestejä exälleen Hailey Baldwinille.