Nina Agdal esitteli pakaransa – herutuskuva leviää somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Luonnonlapseksi itseään kuvaileva Sports Illustrated -malli Nina Agdal julkaisee ajoittain itsestään hyvinkin rohkeita kuvia Instagramissa. Leonardo DiCaprion kanssa suhteensa viime vuonna päättänyt mallikaunotar esitteli seuraajilleen nyt seksikästä uimapukua.

25-vuotias malli on saanut aiemmin uuden mainossopimuksen Adore Me -alusvaatemerkin kanssa, minkä lisäksi hänet on nähty myös Sports Illustrated -lehden näyttävässä uimapukunumerossa. Nyt kaunotar esittelee ruskettunutta vartaloaan valkoinen uimapuku yllään.

Tanskalaissyntyinen nainen on todella upea näky hotellihuoneensa parvekkeella, jossa hän seisoo näyttävä uima-asu yllään. Valkoinen uimapuku paljastaa Nina Agdalin selän kokonaan, minkä lisäksi uimapuku jättää mallin kiinteät pakaratkin paljaaksi.

Forgot to pick my wedgie ☀️🌴 #tanlines #wearspf70 #iforgotandateatacoortwo

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal) on