Pharrell Williamsin N.E.R.D. ensi kesänä Ruisrockiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruisrock on kiinnittänyt yhdeksi pääesiintyjäkseen yhdysvaltalaisen N.E.R.D:in. Grammy-palkittujen tuottaja-artistien Pharrell Williamsin ja Chad Hugon sekä perkussionisti Shae Haleyn muodostama kulttiyhtye julkaisi viime vuoden lopulla seitsemän vuoden tauon jälkeen uuden albumin.

Levyllä yhtye ottaa kantaa kotimaansa poliittiseen ja yhteiskunnalliseen ilmapiiriin. Pharrell Williams nähtiin Ruisrockissa viimeksi vuonna 2015 soolokeikalla.

Lisäksi Ruisrockin artistikattausta täydentää yhdysvaltalainen rap-artisti Lil Xan, joka nousi viime vuonna näyttävästi pinnalle Betrayed-singlensä ja siitä tehdyn musiikkivideon myötä. Kotimainen lisäys on vastikään paluun tehnyt Stig Dogg. Festivaalin ohjelmaan on jo aiemmin kiinnitetty muun muassa The Chainsmokers, Marshmello, Dua Lipa, Alan Walker, Clean Bandit ja First Aid Kit.