Vauvakin osaa jo däpätä – seurue ei pystynyt pidättelemään naurua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltojen hiphop-piireissä levisi vuosikymmenen alkupuolella tanssiliike, jossa artisti vaikutti aivastavan kyynärtaipeeseensa nostamalla molemmat kädet sivulle. Liike sai nimen dabbing, ja viime vuosina se on levinnyt jo paljon alkuperäistä laajempaan käyttöön.

Nyt YouTube-videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa pieni vauvakin on tullut tietoiseksi tästä däppäystrendistä. Pikkuinen istuu syöttötuolissaan pöydän ääressä, jolloin vanhemmat pyytävät vauvaa tekemään dabbing-liike.

Kun vanhemmat ovat muutaman kerran pyytäneet vauvaa däppäämään, tytär lopulta tekee liikkeen ja näyttää pöytäseurueelle, että hän tietää mistä puhutaan. Aikuiset eivät pysty pidättelemään nauruaan nähdessään miten pieni vauvakin osaa jo däpätä. Vauva tietää itsekin onnistuneensa ja alkaa heti taputtamaan itselleen.