Ana Bragan arkiasussa povi on pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen taitoluistelija Kiira Korpi on jättänyt jo aktiiviuran taakseen, mutta vielä muutama vuosi sitten hänet rankattiin amerikkalaislehdissä talvikisojen seksikkäimpien naisurheilijoiden joukkoon. Nyt Playboy-lehdestä tuttu Playmate Ana Braga on poseerannut niukassa arkiasussa Los Angelesissa.

Braga kuvattiin eilen iltapäivällä asussa, joka ei välttämättä ole ihan perinteisimpiä arkiasuja edes Los Angelesin suunnalla. Kokomusta asu nimittäin paljasti melkoisesti julkkisnaisen etumusta ja nosti siten hänen rintavakonsa pääosaan.

Brasilian Rio de Janeirosta kotoisin oleva Ana Braga on asunut Yhdysvalloissa 20 vuoden ajan, ja on kertonut omilla verkkosivuillaan rakastavansa maata. Blondi on tanssinut ammatikseen Pitbullin, Lil Johnin ja Gloria Estefanin leivissä. Hänet on myös nähty kotimaansa ja Romanian Playboy-lehdissä sekä FHM ja Maxim -lehtien sivuilla. Ipanemassa varttunut Ana asuu tällä hetkellä Las Vegasissa.

Splash
Splash
Splash
Splash